+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Vitaminszint vizsgálat

Feltérképezzük a szervezet vitaminszintjét!

Természetgyógyászok és elkötelezett képviselői vagyunk az egészséges életmódnak. Modern technológiát alkalmazva vitamin- és ásványi anyag szintet vizsgálunk. A tápanyagok létfontosságú szerepet játszanak a szervezet szinte minden fiziológiai folyamatában, az anyagcserétől az immunitáson az emésztésen túl a hormonszabályozásig. Idővel a táplálkozási egyensúlyhiány olyan tünetekhez vezethet, mint a súlygyarapodás vagy súlyvesztés, az izomtömeg és/vagy a csontsűrűség csökkenése, az izom- és ízületi fájdalom, fáradtság, rossz memória, gyenge fókusz, hajhullás, álmatlanság, akár életveszélyes betegségek is.

Az ilyen tünetekkel élőknél, vagy betegségekben szenvedőknél az első és legfontosabb lépés lenne a vitaminszint vizsgálat, mivel jó úton járhatnak olyan krónikus betegségek kialakulásához, mint a cukorbetegség, a magas vérnyomás vagy a szívbetegség. Az egyszerű vitaminszint vizsgálat hatékony eszköz, amely segíthet a táplálkozási problémák korai felismerésében és a betegségek kialakulásának megelőzésében.

Még azoknál az embereknél is, akik nem szenvednek kellemetlen tünetektől, hiányozhatnak bizonyos alapvető tápanyagok. A vas, a D -vitamin, a B12 -vitamin, a kalcium és a magnézium az egész világon a leggyakoribb tápanyaghiányok közé tartozik, és könnyen azonosíthatók a táplálkozási hiányosságok vizsgálatával. Az étrend módosítása vagy organikus kiegészítők hozzáadása egyszerű módja a hiányosságok kijavításának és az optimális egészség elérésének.

Pontosság 70% felett!
Könnyen elérhető, biztonságos módszert alkalmazunk. Személyre szabott elektroakupunktúrás - biofeedback eljárással, vér nélkül vizsgáljuk 26 vitamin- és ásványi anyag szintjét. A nem invazív, fájdalommentes elemzés Voll (EAV) módszertanon és a legújabb technológia használatán alapul. Betekintést kap a vitamin- és ásványi anyag -szintbe, valamint egyéni tanácsokat kap, hogyan javíthatja vitalitását a megfelelő tápanyagválasztással. Így azonnal reagálhat, és megteheti a szükséges lépéseket jólétének megőrzése érdekében. Mivel az eszköz elmenti és értékeli a korábbi méréseket, nyomon követheti a haladást.

Nálunk megtalálja amire szüksége van!

Tizenhárom alapvető vitamin szükséges a szervezet megfelelő működéséhez A vizsgálatunkkal ellenőrizhető tizenkettő alapvető vitaminszintje, hogy azonosítsuk a hiányosságokat és megállapítsuk, szükség van -e pótlásra. A vitaminok mindegyike létfontosságú szerepet játszik a test különböző funkcióiban, például az egészséges fogak és körmök növekedésében, az anyagcsere szabályozásában és az agyműködés fenntartásában.

Vitamin panel:

 1. A -vitamin
 2. C vitamin
 3. D-vitamin
 4. E -vitamin
 5. B1 -vitamin (tiamin)
 6. B2 -vitamin (riboflavin)
 7. B3 -vitamin (niacin)
 8. Pantoténsav (B5)
 9. B6 -vitamin
 10. Biotin (B7)
 11. Folsav (B9)
 12. B12 vitamin
 13. K -vitamin – nem vizsgáljuk

Ásványi panel:

 1. Kalcium
 2. Króm
 3. Koenzim Q10
 4. Réz
 5. Glükozamin
 6. Jód
 7. Vas
 8. Magnézium
 9. Mangán
 10. Omega 3-6 zsírsavak
 11. Kálium
 12. Szelén
 13. Cink
 14. Nátrium

A legfontosabb ásványi anyagok tekintetében elemezzük és azonosítjuk a hiányosságokat - vagy bizonyos esetekben a toxicitást. Az ilyen típusú vizsgálatokba jellemzően ásványi anyagok a kalcium, réz, jód, vas, magnézium, mangán és cink tartozik.

Az elektrolitok olyan ásványi anyagok kategóriája, amelyek segítenek szabályozni az idegek és az izmok működését, kiegyensúlyozzák a vér savasságát, hidratálják a testet és újjáépítik a sérült szöveteket. Az elektrolitpanel általában a nátrium-, klorid-, kálium- és bikarbonát -szintet vizsgálja.

Az elvégzett vizsgálat alkalmazható a mikrotápanyagok szintjének értékelésére. A teszteredmények összehasonlíthatók a normál értékek referenciatartományával, és segítenek az orvosoknak a táplálkozási hiányosságok diagnosztizálásában, vagy célirányos laborvizsgálat kiválasztásában.

Gyik

Hogyan történik a vitaminszint vizsgálat?

Elérhetőségeink bármelyikén megrendeli a szolgáltatást. Akupunktúrás pontokon elektroakupunktúrás eszközt használunk. A vizsgálat fájdalommentes, az elemzést követően részletes eredményjelentés készül. Ha tápanyag hiány van tippeket kap a vitaminok szintjének helyreállításához.

Kinek érdemes ellenőrizni vitamin- és ásványi anyag szintjét?

– bármelyik kockázati csoportba tartozik
– hiányállapotra gyanakszik
– egyszerűen csak érdekli, hogyan néz ki a vitamin szintje
– a tápanyagok rossz felszívódása pl. cöliákia vagy Crohn -betegség
– étkezési zavar, étel allergia, étel intolerancia
– gyümölcs- vagy zöldséghiányos étrend
– rosszul megtervezett vegán vagy vegetáriánus étrend
– túlzott mennyiségű alkohol fogyasztása
– daganatos betegség
– gyógyszerek – például protonpumpa -gátlók
– várandósság 1-2-3 trimeszterben
– kisgyermekek, idős emberek
– új táplálkozás trend, vagy vitamin kúra hatékonyságának ellenőrzése
– nincs kizáró ok, a teszt 3 éves kortól bárkinél elvégezhető.

Milyen áron milyen csomagot választhatok?

I. csomag választása esetén bármelyik egy ponton (pl. C-vitamin) vizsgálat díja 3 000 Ft.
II. csomag választása esetén csak kézen lévő tíz ponton végezzük a tesztet (pl. biotin, C-vitamin, magnézium, B1-vitamin, B2-vitamin, cink, szelén, B6-vitamin, E-vitamin, folsav) vizsgálat díja 20 000 Ft.
III. csomag választása esetén csak lábon lévő tíz ponton végezzük a tesztet (pl. króm, A-vitamin, glükozamin, B12-vitamin, mangán, B3-vitamin, omega 3-zsírsav, pantoténsav, D-vitamin, kalcium) vizsgálat díja 20 000 Ft.
IV. csomag választása esetén összesen huszonhat ponton kézen az I. csomag, lábon a II. csomag alapján, arcon (pl. kálium, nátrium), testen (pl. jód, koenzim Q10, vas, réz) végezzük a tesztet, melynek díja mindösszesen 30 000 Ft.
Fizetési lehetőség számla, nyugta ellenében átutalás vagy készpénz.

Hogyan lehet kedvezőbb a vizsgálat díja?

Rendeljen 10 fős csoportos vitaminszint vizsgálatot és minden résztvevő vizsgálati díját 10%-al mérsékeljük. Hívja meg családtagjait, ismerőseit és foglaljon időpontot székhelyünkön, vagy szervezze meg a csoportos vizsgálatot az Önök számára leginkább megfelelő helyszínen. Utóbbi esetben kiszállási díj merül fel.

Amennyiben további kérdései vannak, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Nem orvosi vizsgálatot végzünk. Eszközeink nem képesek megelőzni, kezelni vagy gyógyítani semmilyen egészségügyi problémát, és nem diagnosztizálhat egészségügyi állapotot. Mint minden modern eszköz, ez is segít követni az életmóddal kapcsolatos változásokat.