+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Személyi edzés

Az egészséges életmód legalapvetőbb és legfontosabb eleme a rendszeres testmozgás

Patyi Mihály

Fitness-Wellness asszisztens
Fitness és testépítő edző

Szakterületem a testsúly csökkentés, alakformálás, izomépítés, személyi edzés, edzéstervezés, személyre szabott edzésprogram és étrend összeállítás.
Tanulmányaimat Weider Professional Fitness Trainer szakiskolában végeztem. Weider fivérek az IFBB nemzetközi testépítő szövetség megalapítói. Az ő nevükhöz fűződik a legtöbb szakmai írás és verseny ami a profi testépítéssel kapcsolatos.

A rendszeres mozgás elengedhetetlenül fontos az izmok megfelelő anyagcseréjéhez, a gerinc és az ízületek egészségének megóvásához. Az erős izomzat a kopást előzi meg, a gyakori mozgástól pedig rugalmasak maradnak az ízületek. A sportnak fontos szerepe van az általános egészség megőrzésében, a betegségek megelőzésében és kezelésükben. Mentális hatása is van a fizikai aktivitásnak, hiszen a testmozgás során endorfin szabadul fel, az agy egészséges szintre növeli a szerotonin és dopamin termelést.

Szakmailag felkészülten segítem a női izomzat formálását és erősítését, a férfi izomtömeg növelését, a gyakorlatok szabályos végrehajtását, a megfelelő izomcsoportok erősítését, a látványos fejlődést, a sikerélményt és az izom-, ízület-, csont sérülések elkerülését.

A személyi edzés tartalmazza: állapotfelmérés, fitness szint felmérés, igény szerint életmód és táplálkozás tanácsadással segítem, speciális edzésprogramot dolgozok ki, amely tartalmazza a legfontosabb komponenseket, azonban a gyakorlatok nehézségi foka illeszkedik aktuális fizikai állapotához, terhelhetőségéhez, levezetem az edzéseket.

Amit elérhet: Fiatalos formában tartja testét, feszes alak, vonzó külső, jó közérzet.
Ledolgozza súlyfeleslegét, fokozza az anyagcserét, méregtelenít, meghosszabbítja életét, és ami még fontosabb javítja az életminőségét. Fejleszti az önfegyelmet, önbizalmat, önértékelést, kitartást és szorgalmat, nő a koncentráló képesség.  Jobb erőnlét, nagyobb állóképesség, jó hangulat, könnyebben legyőzi a stresszt.

Kortól, nemtől, edzettségi állapottól függetlenül jelentkezzen most otthoni, egyéni vagy csoportos edzésre! Telefon: +36 20 518 3283 (A FITNESS – Újbuda)

KOMAROM FORT CLASSIC INTERNATIONAL CUP
2016. május 24. 1. helyezés

FITPARADE FITMODEL MAN
2016. október 15-16. 2. helyezés

IFBB TESTÉPÍTŐ ÉS FITNESS MAGYAR KUPA
JUNIOR MEN’S PHYSIQUE -174
2017. április 22. 2. helyezés

BODY & FITNESS UNIVERSE – MEN’S PHYSIQUE -178
2017. április 23. 4. helyezés

FITBALANCE – JUNIOR MEN’S PHYSIQUE
2017. április 30. 4. helyezés

FITBALANCE – JUNIOR MEN’S PHYSIQUE -170
2017. április 30. 1. helyezés