+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Véroxigénszint mérő

Ellenőrizze rendszeresen szervezete véroxigén telítettségét!

Az artériás oxigénszaturáció a 97-99% közötti tartományban tekinthető normálisnak. A véroxigénszint mérő alkalmazását javasoljuk perifériás vér monitorozása céljából otthoni és kórházi használatra, egészségügyi-, szociális intézményekben, idősotthonokban.

Non-invazív, fájdalommentes, egyszerűen alkalmazható pontos eszköz az oxigenizáció mérésére. Alkalmazásával meghatározható az artériás vér hemoglobinjának oxigéntelítettsége. A készülék emellett méri a szívfrekvenciát és alkalmas a pulzushullám megfigyelésére. Ennek köszönhetően megelőzhetők a szív és érrendszeri problémák.

Fontos a megfelelő felhelyezés. A körömágy kapillárisain az infravörös fény áthalad, az érzékelők felismerik mennyi oxigén van a vérben. A mért SpO₂, PR, PI értékek láthatóak az OLED kijelzőn. (a vér százalékos oxigénszintje normál érték SpO2 97-99 %, PR a pulzusszám ami felnőtteknél percenként 60-80, PI a perfúziós index). Eltérő értékek esetén figyelmeztető hangjelzést ad az eszköz.

Kivételes figyelmet igényelnek a pangásos szívelégtelenséggel (CHF), a légúti betegségekkel élők, krónikus obstruktív tüdőbetegek (ALS, COPD, emfizéma vagy krónikus bronchitis), valamint hosszú távú oxigénterápiában részesülők, otthoni gépi lélegeztetés alatt lévők (asztma, tüdőtágulat, fibrózis esetén).

Ajánljuk otthoni önellenőrzés céljából dohányzó, alvási apnoe, horkoló egyének rendszeres véroxigénszint mérésére. Továbbá várandós állapotban, szellemi munkát végzők, hegymászók, sportolók edzés alatt figyelemmel kísérhetik a szállított oxigén mennyiségét a szervezetükben.[/gdlr_text_align]

Alapfunkcióval rendelkező eszköz méri a véroxigénszintet a pulzusszámot és a perfúziós indexet.
A mérési adatok SpO₂, PR, PI a legújabb OLED technológiát képviselő színes kijelzőn jelennek meg.

Kérjük elérhetőségeinken érdeklődjön aktuális készletünkről.

Alapfunkcióval rendelkező
véroxigén telítettséget mérőeszköz
Bérelhető: 1 000 Ft / nap, kaució / ár: 30 000 Ft

Alapfunkcióval rendelkező
véroxigén telítettséget mérőeszköz
Bérelhető: 1 000 Ft / nap, kaució / ár: 30 000 Ft