+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

UV-fertőtlenítő berendezések

Sterilizálás UV-C fénnyel

A biológiai szennyeződések mindenütt jelen vannak. A mikroorganizmusok, vírusok, baktériumok, gombák, spórák, paraziták, poratkák a legtöbb környezetben szabadon mozognak, és betegségeket okozhatnak. A közvetlen sugárzású UV-C lámpákat úgy tervezték, hogy megakadályozzák a betegek és az orvosi személyzet elsődleges és másodlagos fertőzéseit, amelyeket a levegőben terjedő patogén mikroorganizmusok (patogének) okoznak. A baktériumölő lámpákat a biológiai laboratóriumokban, orvosi létesítményekben használt munkaterületek, felületek és eszközök sterilizálására használják. Az ultraibolya germicid fény fertőtlenítésnek előnye, hogy azonnal hat és környezetbarát, nem használ vegyi anyagokat és ózonmentes. A levegő és a felszín hatékony fertőtlenítése UV intenzitás és az idő függvénye, ezért szükséges az ajánlott UV-dózis kiszámítása.
Biztonsági figyelmeztetés! A germicid lámpa emberre, állatra veszélyes! Az UV-C fényforrások nem használhatók általános világítási célra, kifejezetten káros a szemre és bőrre! Az üzemeltetés nagyfokú körültekintéssel szigorú szabályokhoz kötött.

Minden olyan helyen, ahol magas szintű biológiai tisztaságra van szükség, és ugyanakkor az embereknek ott kell maradniuk, a zárt terület levegőjének fertőtlenítése az elsődleges feladat. Erre a célra alkalmazható légtisztító UV-C csírátlanítás, ionizálás és szűrés feladatát ellátja. A nagyteljesítményű, professzionális eszközök bizonyítottan működnek ott ahol a légtér magas fokú sterilitása szükséges, steril szobákban, foglalkoztató termekben, bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, idősotthonokban, szállodákban, irodákban, magántulajdonban, orvos- és fogorvosi gyakorlatban.

Árajánlatot kérek

Az ultraibolya sugarak a természetes napfény-spektrum egy részét alkotják. 253,7 nm-es hullámhosszon csíraölő hatásuk van, elpusztítják a baktériumokat, vírusokat, élesztő-, és penészgombát. Az UV-C sugárzást az ózonréteg teljesen abszorbeálja, általában nem éri el a Föld felszínét. A mesterséges fényt kibocsájtó UV-C germicid lámpákat az 1800-as évek vége óta használják a fertőzések csökkentésére.

Fertőzésvédelem a csúcstechnológia eszközeivel! Az ultraibolya germicid besugárzás a 21-ik század fertőtlenítő módszere! Az összes fényfrekvencia közül az UV fény a legmagasabb, a legrövidebb hullámhosszú, ezért a legnagyobb mennyiségű energiát tartalmazza, amelynek sugárzása áthatol a mikroorganizmusok külső membránján és megsemmisíti a DNS-t, megakadályozva a további szaporodást, csökkentve a betegség kitörésének valószínűségét.

Az egészség a tiszta levegővel kezdődik!
A belélegzett levegő minősége nagy hatással van az egészségre. Minél kevesebb allergént, mikroorganizmust és kémiai szennyezést lélegzünk, annál kisebb a betegség veszélye. A hosszan tartó expozíció esetén a beltéri levegő fertőtlenítését légtisztító rendszerekkel lehet elérni. A baktériumok vagy vírusok okozta fertőzőképesség csökkenthető az ózonmentes UV ionizáló légtisztítóval. A sterilizálás e formájának kulcsa az UV-lámpák elhelyezése és egy jó szűrőrendszer az elpusztult mikroorganizmusok eltávolítására.

A legmodernebb technológia a szabad légzéshez!
AHAM és CADR tanúsítvánnyal rendelkező nagyteljesítményű légtisztító rendszerek, amelyek hat fejlett technológiát és a legfontosabb kialakítást kötik össze. Előszűrő / aktívszén-szűrő, HEPA-szűrő, fotokatalitikus szűrő, UV lámpa, ózonmentes ionizátor teljesítménye >6 000 000 negatív ion / cm3. Ezen progresszív légtisztító rendszerek alkalmazhatók 60 m2 / 150 m3-ig terjedő helyiségekben.

Van gyakorlati tapasztalatunk az itt bemutatott sterilizáló eszközökkel, mivel székhelyünkön használjuk őket. Tekintettel az általuk nyújtott kimagasló teljesítményre, lenyűgöző tulajdonságaikra, nagyszerű eredményeik mellett könnyű használatot kínálnak.