+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Nyomás alatt

Üdvözöljük nyomás alatt

Enyhe hiperbár oxigénterápia magában foglalja a koncentrált oxigén belégzését egy speciális nyomásálló kamrában. A megnövekedett nyomás miatt az oxigén nemcsak a vörösvértesteket, hanem a plazmát is terheli, lehetővé téve, hogy a megnövekedett oxigén mélyen áthatoljon a test szöveteiben. Fokozza a sejtek növekedését azáltal, hogy nagyobb mennyiségű oxigént szállít a vérbe, szövetekbe és szervekbe.

A megnövekedett oxigén felgyorsíthatja a csontok, a bőr és az izmok regenerálódását, segítheti a testet a fertőzések hatékonyabb leküzdésében, és erős gyulladásgátló hatással rendelkezik. Lényegében a hiperbár oxigénterápia felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatot, erősíthetii és normalizálhatja az immunrendszert, és javíthatja a test működését.

A megnövekedett oxigén és a megnövekedett nyomás kombinációja az idő múlásával lehetővé teszi a szövetek és a szervek működésének megváltozását oly módon, amely a kezelés előtt talán nem volt lehetséges fiziológiai szempontból. A hiperbár oxigénterápia erős gyulladásgátló és normalizálja az immunrendszert, ezért hasznos az autoimmun és gyulladásos betegségek, például a reumás ízületi gyulladás és annak számos kapcsolódó formája esetén. Stimulálja a szuperoxid dizmutáz (SOD) adaptív növekedését, amely a test egyik fő, belsőleg előállított antioxidáns és szabadgyököket semlegesíti. Stimulálja a növekedési faktorokat és mozgósítja az őssejteket, amelyek elősegíthetik a sérült szervek és szövetek helyreállítását. A műtét előtti és utáni szakaszban használják a jó eredmények elősegítésére. A hiperbár oxigénterápia ösztönzi a DNS-váltást és a mitokondriális biogenezist, amelyek kritikus jelentőségűek az autizmus, az agyi bénulás, a stroke és a traumás agyi sérülések neuro-rehabilitációjában és kezelésében. Lehetővé teszi a sugárterápia késői szövetkárosodás és a termikus sérülések gyógyulását az új vaszkularizáció ösztönzésével – stimulálva a kis kapillárisok növekedését a sérült nekrotikus szövetekbe.

A megnövekedett oxigén segít a testnek egészséges állapotában visszatérni. A legjobb eredmény elérése érdekében teljes körű szakmai tanácsokkal támogatjuk. Individualzált kezelési protokollt, terápiás és életviteli javaslatokat, valamint életmódprogramokat tervezünk. Kerülni kell a tablettás/szintetikus vitaminokat!  Meghatározzuk a legfontosabb makrotápanyagokat és mikrotápanyagokat melyek a gyógyulás megalapozásához az egészség fenntartásához elengedhetetlenek. 

A hiperbár oxigénterápiát nemcsak a súlyos betegségek kezelésére használják, hanem természetes terápiának is, az öregedés, a stressz, a fizikai és lelki túlterhelés következményeinek enyhítése céljából.  Sportolók teljesítménynövelésére, izomregeneráció elősegítésére is használjuk.

A szervezet megfelelő oxigénszintje egyensúlyban tartja az egészséget.

Ha készen áll a gyógyító merülésre, lépjen kapcsolatba velünk és foglaljon konzultációra időpontot.