+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Denevérpad

Gerinc eredetű betegségek kezelése

Orvostechnikai eszközünk használatával műtéti beavatkozás nélkül megszüntetheti vagy megelőzheti gerinc- és mozgásszervi panaszait. A gerincterápia, gerincnyújtás, gerinctorna, személyi edzés kitartó hozzáállást kíván. Jó hír, hogy a teljes tünetmentességet elérheti, a kiújulás esélyét pedig lecsökkentheti.

Amennyiben jelentkeztek gerincsérv okozta hát- és/vagy deréktáji panaszok, illetve amennyiben ülőmunkát, vagy nehéz fizikai munkát végez, esetleg gerincferdülése van, mindenképpen vegye fontolóra a denevérpad kínálta lehetőséget gerincoszlopa rendbetételére és karbantartására.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére
Porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára
Gerincferdülés kezelésére
Csigolyaelcsúszásra
A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidüléskor is
Egyéb kopásos és degeneratív elváltozások kezelésére
Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét
Enyhíti a visszeres panaszokat
Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere folyamatokat
Segít megszüntetni a kisízületek fél ficamait
Bechterew – kór (SPA)
Csípő panaszok kezelése
Krónikus székrekedés
Parkinson – kór

A diagnózis pontos ismerete elengedhetetlen feltétele a kezelésnek.

Deréktájéki és hátfájdalmak enyhítésére, megszüntetése

A derék-, és hátfájdalom gyakran stressz, túlhajszoltság, az egész napos ülő vagy állómunka, esetleg túlerőltetés következményéből adódik. A gerincoszlop működési rendellenességére utaló jel, amit gerincterápiával kezelni szükséges.

Gerincsérv, porckorongsérv műtét nélküli kezelése

Tünetei az ágyéki és nyaki szakaszon fordulnak elő. A nyaki sérv a felső végtagokat érinti, az ágyéki sérv hólyag- és bél működési zavarokat, az alsó végtagokon kisugárzó fájdalmat, bizsergést, zsibbadás, izomgyengeséget, bénulást okoz. A tünetek elkerülhetők, ha korai stádiumban megkezdi a gerincterápiát.

Gerinc- és porckorongsérv, csípő-, térd-, és váll műtét utáni rehabilitáció

Alkalmazott terápiánk elősegíti a műtét utáni regenerációt, az izmok és ízületek egészségének helyreállítását. Műtétet követően a felépülésben, a szövődmények elkerülése, az újabb porckorongsérv kialakulásának megelőzése érdekében célszerű kezeléseinket vállalni.

Gerincferdülés kezelése

A gerinc stabilitásához megfelelő izomzat szükséges, melynek felépítése hozzájárul a vázszerkezet tartásához. Strukturális scoliosis funkcionális scoliosis elváltozások, Scheuermann kór esetén a gyógyulás kiegészítő terápiáját veheti igénybe.

Csigolyaelcsúszás

A csigolyák kimozdultak szimmetrikus helyzetükből. Kíméletes gerinckezeléseink hatására feloldjuk az izomletapadásokat, az izomgörcsöket megszüntetjük. Gerinc nyújtással a csigolyák rendeződnek, végtagok zsibbadása megszűnik, a leépülési folyamat megállítható.

A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidülés esetén

Kíméletes rendszeres gerinc nyújtással a vázrendszer újra szimmetrikus helyzetbe hozható. Rendszeres kezelésekkel a térd és csípő ízületi protézis műtétek jó eséllyel elkerülhetők.

Egyéb kopásos és degeneratív elváltozások kezelése

A gerinc, váll, csípő, térd ízületeinek kíméletes széthúzásával és az ízületi folyadék szabad áramlásával tápanyaghoz és oxigénhez juttatjuk porckorongokat. A további leépülési folyamatok késleltethetők, leállíthatók. A kezelés folyamata eredményezi az ízületi folyadék gyors visszaáramlását miközben a porckorongok belsejében létrejött vákuum hatás a kiboltosulásokat, sérvesedéseket húzza vissza.

Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét

Enyhíti a visszeres panaszokat

Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere folyamatokat

Terápiás módszerünk alkalmas a szervi elváltozás okozta panaszok megelőzésére.

Segít megszüntetni a kisízületek ficamait

Alkalmanként 5-15 percre tehető egy-egy kezelés időtartama. A kezelésre kényelmes pamut ruhában érkezzen. Zokni használata kötelező.

Kizáró ok: kezeletlen magas vérnyomás, lezajlott agyvérzés, stroke, agyi ér probléma, TIA, pacemaker, gerincvelőt érintő sérülések, spondylolysis (csigolyaív szakadás), gerinccsatorna szűkület, előrehaladott mértékű csontritkulás, csontvelőgyulladás, ideggyök gyulladás (acut radiculitis), bármilyen ízület gyulladt állapota, csípőprotézis, térdprotézis, kiszakadt porckorongsérv, előrehaladott súlyos köldöksérv vagy lágyéksérv, gerinctájéki tumor, rosszindulatú daganat, reflux, fertőző megbetegedés, lázas állapot, betegség, zöldhályog, retinaleválás, vérzékenység, véralvadás gátlók szedése, várandósság második trimeszterétől.

Tegyen egészségéért és jelentkezzen most gerincterápiára!