+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Bemutatkozás

Zombori Katalin
Hiperbár oxigénterápia magyarországi úttörője
Természetgyógyász
Fülakupunktúrás addiktológus
Bach-virágterapeuta

Bemutatkozás

Cégről: A KAMI-KER Kft. 1998-ban alakult, 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező családi vállalkozás. Főtevékenysége hiperbár oxigénterápiás rendszerek bérbeadása. További szolgáltatásaik részét képezi UV-C sterilizáló eszközök bérbeadása, épületbiológiai vizsgálatok, káros sugárzások műszeres mérése, mely magában foglalja a radon, radioaktív, elektromos, mágneses, elektromágneses sugárzások, valamint 5G frekvencia műszeres mérését.

A KAMI-KER Kft. magas szintű szakmai együttműködést kínál elérhető árakon, magánszemélyek, cégek, egészségközpontok, intézmények, klinikák, sportegyesületek, alapítványok számára. Szolgáltatásait az egész ország területén igénybe vehetik, illetve kiskunfélegyházi székhelyén Önt is várja az ügyvezető.

Ügyvezetőről: Zombori Katalin ETI-ENKK szakmai vizsgával rendelkező természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus. Egyesítette a természetes egészség iránti szenvedélyét a modern technológiával és bevezette Magyarországon a hiperbár oxigénterápiát. Több mint húsz éve elkötelezte és azóta folyamatosan képzi magát hiperbár gyógyászatban. Számos külföldi tanulmány, szeminárium, konferencia, tudományos tevékenység követése, valamint több mint 200 hiperbár oxigénterápiás küldetés, több mint 10 000 hiperbár oxigénterápiás óra alapozta meg speciális ismereteit és gyakorlati tapasztalatát. Egész életében arra törekedett, hogy mindent a legnagyobb hatékonysággal és precizitással hajtson végre. Munkája a hivatása, célja a végtag amputációk számának csökkenése, valamint a hypoxia következményeinek enyhítése. Hiperbár oxigénterápia gyakorlati alkalmazásában szakértőként és személyes tanácsadóként segít Magyarországon és világszerte. Individualzált kezelési protokoll, terápiás és életviteli javaslatok, valamint életmódprogramok tervezése egészíti ki munkáját.

A KAMI-KER Kft. minden tagja munkája során különöset nem tesz, csak végezi a dolgát és nem tér ki a szakmai kihívások elől. Képességeiket, tudásukat felhasználva, személyes tanácsadói szolgáltatással, szaktanácsadással állnak ügyfeleik rendelkezésére.

Tisztelettel várják Önt

Zombori Katalin
ügyvezető
+36 20 548 7980

Virág József
Műszaki vezető
+36 20 269 8098

Patyi Katalin
Vegán jógaoktató
+36 20 524 3800

Patyi Mihály
Személyi edző
+36 20 518 3283