+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Bemutatkozás

Zombori Katalin
Hiperbár oxigénterápia magyarországi úttörője
Természetgyógyász
Fülakupunktúrás addiktológus
Bach-virágterapeuta

Bemutatkozás

Cégről: A KAMI-KER Kft. 1998-ban alakult, 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező családi vállalkozás. Főtevékenysége hiperbár oxigénterápiás rendszerek bérbeadása, üzemeltetése. További szolgáltatásaik részét képezi UV-C sterilizáló eszközök bérbeadása, épületbiológiai vizsgálatok, káros sugárzások műszeres mérése, mely magában foglalja a radon, radioaktív, elektromos, mágneses, elektromágneses sugárzások, valamint 5G frekvencia műszeres mérését.

A KAMI-KER Kft. magas szintű szakmai együttműködést kínál elérhető árakon, magánszemélyek, intézmények, klinikák, sportegyesületek, alapítványok számára.

Ügyvezetőről: Zombori Katalin ETI-ENKK szakmai vizsgával rendelkező természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus. Egyesítette a természetes egészség iránti szenvedélyét a modern technológiával és bevezette Magyarországon a hiperbár oxigénterápiát. Több mint húsz éve elkötelezte és azóta folyamatosan képzi magát hiperbár gyógyászatban. Számos külföldi tanulmány, szeminárium, konferencia, tudományos tevékenység követése, valamint több mint 200 hiperbár oxigénterápiás küldetés, több mint 10 000 hiperbár oxigénterápiás óra alapozta meg speciális ismereteit és gyakorlati tapasztalatát. Egész életében arra törekedett, hogy mindent a legnagyobb hatékonysággal és precizitással hajtson végre. Munkája a hivatása, célja a végtag amputációk számának csökkenése, valamint a hypoxia következményeinek enyhítése. Hiperbár oxigénterápia gyakorlati alkalmazásában szakértőként és személyes tanácsadóként segít Magyarországon és világszerte. Individualzált kezelési protokoll, terápiás és életviteli javaslatok, valamint életmódprogramok tervezése egészíti ki munkáját.

Ügyvezetői szemlélet
Mielőtt elvállaltam a cég vezetését alapcélul tűztem ki magam elé, hogy segíteni fogom embertársaimat egészségükkel kapcsolatos céljaik elérésében. Mindez alapelvé vált amikor már természetgyógyászként avatási esküt tettem.

Hogy az emberek igényeinek megfeleljünk, csak akkor tudjuk elérni, ha sikerül elnyerni a bizalmukat, ha sikerül megértetnünk azt, hogy az egészségükért és biztonságukért tevékenykedünk. Amit garantálni tudunk, hogy a legprofesszionálisabb eszközökkel, legfelkészültebb szakemberekkel, a legjobb szándékkal dolgozunk, hogy Önnek a legjobbat nyújtsuk. Mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy hivatásunk végzése során racionális, célorientált, megoldáscentrikusak vagyunk. 

Fő tevékenységünk mellett nagy hangsúlyt helyezünk egyéb tevékenységeinkre. A több lábon állás érdekében, szakmai képességeinket, tudásunkat felhasználva, személyes tanácsadói szolgáltatással, szaktanácsadással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A jelen kihívásainak megfelelve feladatomnak tekintem, hogy cégünk továbbra is fennmaradjon, ezért fontos a gazdaságos és stabil működés. A jövőben minden tevékenységünk terén nagyobb hangsúlyt fektetünk a marketing munkára. Az a szándékunk, hogy ismerjék és kedveljék a KAMI-KER Kft-t, miközben felhívjuk ügyfeleink figyelmét az értékeinkre.

Jómagam úgy vélem, ha kontroll, tudatosság, őszinteség, rugalmasság mentén irányítom cégünket, és tenni akarásunk találkozik ügyfeleink céljaival, akkor minden tekintetben sikeres, kedvelt szolgáltatók lehetünk.

Tisztelettel:

Zombori Katalin
ügyvezető
+36 20 548 7980

Virág József
Műszaki vezető

Patyi Katalin
Vegán jógaoktató
+36 20 524 3800

Patyi Mihály
Személyi edző
+36 20 518 3283