+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Hiperbár oxigénterápia

A fenti videó a KAMI-KER Kft. tulajdona és szerzői jogi védelem alatt áll! A szerzői jog megsértése jogi eljárást von maga után!

A hiperbár oxigénterápia működését három törvény magyarázza.
Robert Boyle megállapítása, hogy a gáz térfogata fordítottan arányos a gáz nyomásával. (1662)
William Henry törvénye szerint egy gáz oldhatósága egy folyadékban, adott hőmérsékleten egyenesen arányos a gáznak a folyadék feletti parciális nyomásával. (1800)
John Dalton törvénye szerint egy gázelegy össznyomása egyenlő az egyes összetevőinek parciális nyomása összegével. (1801)

A hiperbár terápia első dokumentált használata 1662-ben volt, amikor Nathaniel Henshaw angol orvos, pap létrehozott egy légmentes kamrát domiciliumot, melyben a légköri nyomás megváltoztatásán dolgozott. Domiciliumterápiájának célja az emésztés javítása és a tüdőbetegségek kezelése volt a környezeti nyomás manipulálásával, akkoriban még az oxigénkoncentráció növelése nélkül. Csaknem egy évszázaddal később 1774-ben Joseph Priestley angol fizikus, kémikus fedezte fel az oxigént.

A hiperbár oxigénterápia (HBOT) a tudomány fejlődésével mára a világon elérhető egyik legsikeresebb kiegészítő kezelés, melyet egyre szélesebb körben alkalmaznak. A hiperbár oxigénkamrában a megnövekedett nyomás miatt a véráramban sokkal több oxigén oldódik, mint normál körülmények között, ami lehetővé teszi az oxigéntől függő biológiai folyamatok megindítását.

A hiperbár oxigénterápia technológiája költséges, hiszen mögötte állnak a megfelelően képzett mérnökök, a professzionális berendezések és a megfelelő tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek. A 21-ik században a regenerációban nem tudja semmi más megtenni azt, amire a hiperbár oxigénterápia képes. Egy értékes erőforrás, természetes módszer arra, hogy segítsen elérni az optimális egészséget és a legjobb formát. A versenysportban lehetőség van rá, hogy elutazzunk  bármilyen program helyszínére, és ott tartsuk a versenyzőt formában. Mindezt magas minőség mellett elérhető árakon kínáljuk.

Hozzáférést biztosítunk az 1,3 atm hiperbárikus légkörhöz.
Amíg Európa országaiban az enyhe nyomású hiperbár oxigénterápia a szolgáltatónál egy alkalom 45 perc legkevesebb 100 €, Amerikában 70 perc $ 250, addig itthon megfizethető áron dupla időt terápiázhat, mivel egy próba alkalom díja 60+10 perc 30 000 Ft, 90+10 perc 40 000 Ft. Gyógyulás otthonában, kórházban, regenerálódás edzőtáborban – a HBOT előnyeit bérleti programunkban azonnal megtapasztalja. Rövidebb vagy hosszabb időre bérelne esetleg vásárolna hiperbár oxigénkamrát – kidolgozzuk a legjobb a konstrukciót. A telepítés helyszínének környezeti felmérését elvégezzük – valamint a műszaki és gazdasági paraméterek optimális kiválasztásában is segítünk. A kórelőzmény ismeretében kidolgozzuk a terápiás javaslatot, meghatározzuk a legjobb lehetőségeket, elkészítjük árajánlatunkat. A folyamat átlátható, a kiadott árajánlathoz mindenkor pontosan tartjuk magunkat, soha nem merülnek fel utólagos váratlan költségek. Nyitottak vagyunk rugalmas finanszírozási megoldásokra.

Árajánlatot kérek

Hiperbár oxigénterápia hatása

aktiválhatja az immunrendszert, az öngyógyító képességet

hatással lehet a DNS-re, a kromoszómára, az őssejtekre, fehérvérsejtekre

növelheti a vér-agy-gát permeabilitását, csökkentheti az agyödémát

javíthatja a mikrocirkulációt, növelheti a koncentrációs, a szellemi képességet

stimulálhatja a thymust és az endokrin mirigyeket, javíthatja a szöveti metabolizmust

csökkentheti az inzulin szükségletet, fokozhatja a szervezet méregtelenítését

segítheti a sebgyógyulást protézisek beültetése és műtétek után

jó hatással lehet a szervezetben zajló akut és krónikus gyulladásos állapotokra

segítheti a superoxide-dismutase és glutation képződését

javíthatja és regenerálhatja a sérült sejteket pl. sugárterápia által kiváltott sérüléseknél

támogatást adhat sclerosis multiplex, Parkinson-kór, Alzheimer-kór esetén

javíthatja a hangulatot, közérzetet, állóképességet, kitartást

csökkentheti a rák és stroke kockázatát, agyvérzés esetén segítheti a rehabilitációt

segítheti az izomszövet, ízület, kötőszövet regenerálódását, csökkentheti az izomfeszességet

növelheti az osteoclast, az osteoblast tevékenységet, növelheti a csontsűrűséget

Diabéteszes láb gyógyulása - Hiperbár oxigénterápia eredményes lehet amikor a standard terápiák, az erek tágítása vagy érbeültetés nem segítenek. A hiperbár oxigénterápiát nem gyógyuló sebekre és diabéteszes láb amputációjának elkerülésére lehetne alkalmazni.

Hazánkban első alkalommal élő adásban
2013. június 20. Echo TV RáKérdés műsorában két világhírű professzor Assoc. Prof. prof.h.c.mag. Dr. Dávid Tamás és Prof. Dr. Tóth József M.D., Phd., Dsc., valamint Zombori Katalin Természetgyógyász a KAMI-KER Kft. ügyvezetője a hiperbár oxigénterápiáról beszélgetnek.

NYILATKOZAT: A hiperbar oxigénterápiát kiegészítő kezelésnek tekintjük a tünetek széles skálájának enyhítésére, valamint a gyógyulás a jólét elősegítésére, és nem gyógymód vagy kezelés speciális egészségügyi állapotok esetén.

Hiperbár oxigénterápiával kapcsolatban tegye fel kérdését itt, hívja a +36 20 548 7980 telefonszámot, vagy kérjen személyes találkozáshoz konzultációs időpontot Zombori Katalin ügyvezetővel. Konzultációs díj 12 000 Ft/óra.

Forrás: Wikipedia (angol) Hiperbár oxigénterápiát világszerte az alábbi esetekben alkalmazzák >> Részletes lista.