+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

MORA terápia

Mora - Mikromagnetikus terápia

Gyógyulni vágyó klienseink gyakran választott terápiás lehetősége. Nagy előnye, hogy természeténél fogva felhasználási területe sokrétű, fájdalommentes, biztonságos, káros mellékhatása nincs. MORA terápiával a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával serkenti az önregenerációt. Végtagelektródákon keresztül a szervezetet kapcsolatba hozzuk a test azonos rezgésinformációival "tükörkép-rezgéseivel", és ennek kapcsán a kóros/diszharmonikus/ rezgések gyengülnek, majd kioltódnak, semlegesítődnek, így a normál, harmonikus rezgések felerősödnek. Mivel e két jelenség egy időben történik (interferencia jön létre), így helyre tud állni a szervezet öngyógyító képessége. MORA terápia kiegészítő kezelésként számos betegség fennállása esetén hatékony megoldás lehet. Az egyik legnagyobb múlttal rendelkező mikromagnetikus készülékkel segítjük a gyógyulásban.
MORA-terápia minden betegség esetén kiegészítő kezelésként alkalmazható. Tegyen egészségéért, jelentkezzen most.
Kizáró ok: pacemaker, várandós állapot, epilepszia.

Rife - Paraziták, baktériumok, gombák, vírusok frekvenciával történő kezelése

Minden vírusnak, parazitának, baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé teszi azokat. A szoftveres frekvenciagenerálás a testre felhelyezett elektródákkal történik. 50 Hz alatt 20000 Hz-ig frekvenciatartomány között a sejt saját kibocsájtott rezgését juttatjuk vissza a sejtnek, aminek következtében a mikroorganizmus elpusztul. Fájdalommentes kezelési módszer a biorezonancia terápia egy igen biztonságos fajtája. Dr. Rife a frekvencia kezelések megalkotója meghatározta a betegségek gyógyító frekvenciáit.
Válassza a gyógyszermentes kezelést, jelentkezzen most frekvenciaterápiára.
Kizáró ok: pacemaker, várandós állapot, epilepszia

Állapotfelmérés

Egészségmegőrző kezeléseink és gyógyulásának sikere nagyban függ attól, hogy alkatának, testi adottságainak megfelelő kezeléseket kapja, melyhez segítséget nyújt állapotfelmérésünk. Ezt követően látni fogjuk szervezete vitalitását, a meridiánok, funkciós körök, a hozzájuk reflexesen tartozó szervek, szövetek regulációs képességét, gócok, zavarómezők, energetikai-, és funkcionális állapotát.

Biorezonanciás - Quantum rezonanciás állapotfelmérés
A legmodernebb korszakalkotó high-tech technológia alkalmazásával fájdalommentesen feltérképezzük szervezetét, hogy információt kapjon egészségi állapotáról. Még a fizikai tünet kialakulása előtt észlelhető a kóros elváltozás, így időt nyerve tájékozódhat a rizikófaktorokról és megelőzheti a betegségek kialakulását. Foglaljon időpontot ha folyamatos és állandó stressz hatása alatt él és dolgozik, koncentrálási, tanulási, viselkedési, alvási zavarok állnak fenn. Ha rossz a közérzete, az emésztése, fáradtnak érzi magát, allergiás, hullik a haja, korpás a fejbőre, egyensúly zavara van, túlsúlyos, visszatérő fertőzések, állandó gyulladások kínozzák, esetleg hiába volt orvosi kivizsgáláson, panaszainak okát nem sikerült kideríteni. Műszeres állapotfelmérésekkel a szervezetben 28 területet vizsgáljuk, többek között az összes szervet, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak, allergének, méreganyagok szintjét.

Kizáró ok: pacemaker, várandós állapot, epilepszia

Meridiánok energia egyensúly mérése
A kínai diagnosztika, orvoslás és gyógyászat alapját képezi a Yin és Yang energiák. Állapotfelmérésünk során megvizsgáljuk a meridiánok és szervrendszerek energetikai állapotát. Grafikonon pontosan látjuk, hogy a meridiánok kiegyenlítetten működnek, bennük megfelelően áramlik az életenergia. A kiértékelést követően felismerjük a szervezetben zajló diszharmonikus folyamatokat. A mérés után akupunktúrával rendezhető a fennálló probléma. Homeosztázisra, az egyensúly helyreállítására törekszünk, hogy a szervezet képes legyen az öngyógyító feladatát ellátni. A kezelés végén újabb méréssel megvizsgálható mennyire sikerült egyensúlyba hozni a meridiánok energiaszintjét.