+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

BEMER terápia

BEMER terápia – fizikai érterápia – Bio-Elektromágneses Energiareguláció

Az egészséges élet elengedhetetlen feltétele az egészséges vérellátás, a rugalmas érfalmozgás azaz a megfelelő vasomotio. BEMER terápia a létfontosságú kapilláris erekre fejti ki hatását, ott segít, ahol a legnagyobb szükség van rá.

BEMER terápia során orvostechnikai eszközünk egy speciális jelformát használ, amely amellett, hogy a kapilláris ereket kitágítja, a jelösszetételének köszönhetően a hajszálerek ütemes, rugalmas érfalmozgását segíti elő. Ez a mozgás olyan mint egy pumpa vagy szivattyú, amely az érfal átmérő változtatásával a vér áramlását segíti.

BEMER terápiát várandós állapotban, szoptatás alatt, csecsemőkortól idős korig mindenki használhatja, mellékhatások nélkül. Biztonságosan alkalmazható a legtöbb betegség kiegészítő kezeléseként, fémbeültetés, pacemaker, inzulinpumpa, agyi shunt, kezelt epilepszia, és tumor esetében is.

BEMER terápia akár egyetlen alkalomra vagy pár kezelésre is igénybe vehető. Egészségmegőrzés érdekében hosszabb távon igénybe vett heti 1-2 alkalomnak már pozitív hatása van. Komoly egészségügyi problémák esetén a szükséges kezelések száma függ a gyógyulás ütemétől, illetve a probléma sajátságától. 10-30 alkalmas dinamikus kezelést követően már általában egyértelmű javulás észlelhető.

BEMER terápia hatásai

2 perces kezelés után a vasomotiós 19%-kal nő

a vénás áramlás 21%-kal emelkedik

vénásoxigén-kihasználtság 15%-kal javul

mikrocirkuláció 24%-kal erősödik

vörösvértestek ATP-tartalma 14,3%-kal nő, ezért az összetapadt vörösvérsejtek szétválnak

sejteknek több oxigén áll rendelkezésére, ami az anyagcsere javulását eredményezi

fehérvérsejtek definiált véredényfalon mért száma növekszik, így az immunvédelem jelentős növekedése tapasztalható

befolyásolja a fehérjeszintézist, amelynek következtében megváltozik az egyes fehérjék képződésének üteme a képződést gyorsító, illetve lassító hatás okán (Up-Down regulation)

szabad gyököket befogó anyag (redukált glutation) képződésének a serkentésével stabilizálja az oxidációs egyensúlyt a szervezetben

sportolók teljesítményét növeli, a regenerációs időt lerövidíti

fenti hatások a terápiát követően is megmaradnak, a tartós fennmaradás azonban függ az ön egészségi állapotától és életmódjától

kombinálható bármely más terápiával, oxigénterápiával együtt kifejezetten előnyös

gyógyszerek, vitaminok, hatásossága is fokozódik, hiszen ezek az anyagok a kezelés hatására könnyebben eljutnak a sejtekhez

információs terápiák (homeopátia, Bach-virágterápia) hatékonyabbak, ha BEMER-terápia segítségével a szervezet előállítja az információk feldolgozásához szükséges energiát

reflexzóna-kezelések hatása intenzívebb, mivel a terápia javítja az idegek ingervezetését

csökkenti a cytostaticus kezeléseket követő mellékhatások

Válassza a gyógyszermentes kezelést, jelentkezzen most BEMER terápiára!

Kizáró ok: magas láz, IV stádiumú visszértágulat, aneurysmák, idegen szerv vagy idegen szövet beültetés, amíg immunszupresszív kezelést kap a beteg.

BEMER 3000 PLUS készülék 1 hónapra 100 000 Ft-ért bérelhető! Kaució: 100 000 Ft.
A bérleti díj tartalmazza:
az ön által kiválasztott készüléket
a személyre szabott kezelési terveket
Kiskunfélegyházán és vonzáskörzetében a házhoz szállítást
telefonos tanácsadást, háttér támogatást a bérlési idő alatt
rugalmas megoldásokat minden helyzetre…