+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

BEMER terápia

BEMER terápia – fizikai érterápia – Bio-Elektromágneses Energiareguláció

Az egészséges élet elengedhetetlen feltétele az egészséges vérellátás, a rugalmas érfalmozgás azaz a megfelelő vasomotio. BEMER terápia a létfontosságú kapilláris erekre fejti ki hatását, ott segít, ahol a legnagyobb szükség van rá.

BEMER terápia során orvostechnikai eszközünk egy egy olyan komplex, széles hatóspektrumú jelkonfigurációt használ, amellyel elérhető a zavart mikrokeringés hatékony serkentése. E speciális jelforma a kapilláris ereket kitágítja, a jelösszetételének köszönhetően a hajszálerek ütemes, rugalmas érfalmozgását segíti elő. Ez a mozgás olyan mint egy pumpa vagy szivattyú, amely az érfal átmérő változtatásával a vér áramlását segíti. Fő cél a szervezet immunreakciójának támogatása és az öngyógyító képesség aktiválása a mikrokeringés stimulálása révén.

BEMER terápia hatásai

2 perces kezelés után a vasomotiós 19%-kal nő

a vénás áramlás 21%-kal emelkedik

vénásoxigén-kihasználtság 15%-kal javul

mikrocirkuláció 24%-kal erősödik

vörösvértestek ATP-tartalma 14,3%-kal nő, ezért az összetapadt vörösvérsejtek szétválnak

sejteknek több oxigén áll rendelkezésére, ami az anyagcsere javulását eredményezi

fehérvérsejtek definiált véredényfalon mért száma növekszik, így az immunvédelem jelentős növekedése tapasztalható

befolyásolja a fehérjeszintézist, amelynek következtében megváltozik az egyes fehérjék képződésének üteme a képződést gyorsító, illetve lassító hatás okán (Up-Down regulation)

szabad gyököket befogó anyag (redukált glutation) képződésének a serkentésével stabilizálja az oxidációs egyensúlyt a szervezetben

sportolók teljesítményét növeli, a regenerációs időt lerövidíti

fenti hatások a terápiát követően is megmaradnak, a tartós fennmaradás azonban függ az ön egészségi állapotától és életmódjától

kombinálható bármely más terápiával, oxigénterápiával együtt kifejezetten előnyös

gyógyszerek, vitaminok, hatásossága is fokozódik, hiszen ezek az anyagok a kezelés hatására könnyebben eljutnak a sejtekhez

információs terápiák (homeopátia, Bach-virágterápia) hatékonyabbak, ha BEMER-terápia segítségével a szervezet előállítja az információk feldolgozásához szükséges energiát

reflexzóna-kezelések hatása intenzívebb, mivel a terápia javítja az idegek ingervezetését

csökkenti a cytostaticus kezeléseket követő mellékhatások

Válassza a gyógyszermentes kezelést, jelentkezzen most BEMER terápiára!

BEMER terápia alkalmazhatóságával kapcsolatos információk
A készülékben alkalmazott elektromágneses mezők nem zavarhatják pacemaker vagy defibrillátor működését, amennyiben ezek megfelelnek az európai szabványoknak és amennyiben azokat a mindenkori használati feltételeknek megfelelően alkalmazzák.

BEMER terápiát várandós állapotban, szoptatás alatt, csecsemőkortól idős korig mindenki használhatja, mellékhatások nélkül. Biztonságosan alkalmazható a legtöbb betegség kiegészítő kezeléseként, inzulinpumpa, agyi shunt, kezelt epilepszia, és tumor esetében is.

Az alábbi kizáró kontraindikációt be kell tartani: magas láz, IV stádiumú visszértágulat, aneurysmák, szervátültetést követő immunszupresszív terápia alatt, valamint allogén sejtátültetést vagy csontvelő- vagy őssejtátültetést követő immunszupresszív terápia alatt ellenjavallt a kezelés.

Más, gyakran az immunrendszer mesterséges gyengítését igénylő megbetegedéseknél, mint például autoimmun vagy bőrgyógyászati megbetegedéseknél a BEMER terápia alkalmazása nem ellenjavallt.

Az alábbi panaszok esetén nyomatékosan javasolt a BEMER terápia alkalmazását megelőzően orvosi szaktanács beszerzése: tisztázatlan eredetű láz, fertőzéses megbetegedés, súlyos szívritmuszavar, súlyos pszichózis, kontrollálhatatlan rohammal járó megbetegedések (pl. epilepszia), betareceptor-blokkoló készítmények tartós szedése, kortikoid hatóanyagú szerek tartós szedése, kumarin származékok tartós szedése.

A BEMER terápia nincs ismert kölcsönhatásban más alvadásgátló szerekkel, mint például ASS-sel illetve nem szteroid alapú gyógyszerekkel, mint például a Diclofenac, valamint más vérnyomáscsökkentő szerekkel, mint például kalcium- és angiotensin receptor blokkolókkal.

BEMER terápia akár egyetlen alkalomra vagy pár kezelésre is igénybe vehető. Egészségmegőrzés érdekében hosszabb távon igénybe vett heti 1-2 alkalomnak már pozitív hatása van. Komoly egészségügyi problémák esetén a szükséges kezelések száma függ a gyógyulás ütemétől, illetve a probléma sajátságától. 10-30 alkalmas dinamikus kezelést követően már általában egyértelmű javulás észlelhető.

Bérelhető BEMER 3000 Signal Plus