+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Daganatos betegeknek

Polipok, ciszták, miómák, daganatok

... túlélés szelíd gyógymódokkal

Kiskunfélegyházán születtem és itt is élek. Gyógyító táplálkozás tervezője és tanítója vagyok. A városban 2009-ben létrehoztam és 2020-ig fenntartottam egy karitatív alapon működő gyógyult és daganatos betegek önsegítő csoportját, a tagokat életvezetési tanácsokkal és gyógyító táplálkozásban alkalmazott étrendi mintákkal segítettem. Pszichoterápia, meditáció, relaxáció egészítette ki a foglalkozásokat.

Nagyapám 1987-ben kettő nagynéném 2008-ban 2013-ban rákban halt meg. Édesanyám is daganatos volt, 20 éven át segítettem a túlélésben, végül 2014-ben nem a rák győzte le. Rengeteg időt fordítottam tanulásra és kutatásra. Volt okom arra, hogy megismerjem a leghatékonyabb gyógynövényeket és alternatív módszereket. A természetes rákgyógymódok alkalmazására specializálódtam, természetgyógyász lettem. Az elmúlt évek során segítettem az embereknek a világ minden tájáról és az élet minden területéről. Akkoriban még kevesen voltunk “Segítők” és a sikertörténeteknek gyorsan híre ment. Több mint ötezer különböző daganatos beteg terápiáját segíthettem, köztük ma is élnek olyan hősök, akik megnyerték életük legnagyobb küzdelmét.

Nem vágytam reklámra vagy hírnévre, csak tettem a dolgom és ma is azt csinálom, amit szeretek. Meghallgatom az embereket, segítek az életük átalakításában, gondolkodásuk és táplálkozásuk megváltoztatásával. Jól bevált hasznos tanácsokat adok, olyanokat amiket idáig sehol nem kapott.

A gyógyítás  művészet, ami nem kisajátítható. Sőt minden ember saját maga gyógyítója. Egy olyan világban élünk, ahol az előrejelzések szerint a rák diagnózisa várhatóan 2030-ra megduplázódik. A miértre sokan tudják a választ, mint ahogy azt is tudják, hogy a hagyományos terápia a rákgyógyításban nem elégséges. Szükségük van segítségre azoknak az embereknek, akik nem akarják a kemo- vagy sugárterápiát. Meggyőződésem, hogy kell valami más ami nem méreg, ami táplálja, erősíti a szervezetet. Hiszek a természet kínálta lehetőségekben, a tiszta gyógyító táplálkozásban, az immunrendszer támogatásban, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek módszeres pótlásában. Ajánlom figyelmébe hazai termékeinket, sötét bogyós gyümölcskoncentrátumainkat.

2014-től vállalkozásomba emeltem a konzultációt, tanácsadást és tanítást. Csatlakozzon klubtagjaink közé, hogy további kedvezményekben részesüljön termékeimből és szolgáltatásaimból.

Daganattípusnak, egyéni szükségletnek megfelelő személyre szabott gyógyító étrendi mintát tervezek, melynek díja: 25 000 Ft. Speciális táplálékokkal elkerülhető az éhezés, a leépülés, a sorvadásos szindróma. Ha önmagának vagy családtagjának hatékony segítségre van szüksége, személyes vagy online oktatásra bármikor jelentkezhet. Részvételi díj: 12 000 Ft/fő/óra. 

Külön tréningen készítünk a bolygó három legértékesebb gyógynövényeiből olajos kivonatot és tinktúrát. Euphorbia hirta L. – mongoroka, Artemisia annua – egynyári üröm, Moringa oleifera, gyógykenőcsöt, gyógyszappant. A tinktúrák és olajos kivonatok mennyisége 100 ml, kenőcs és szappan 100 gr. Részvételi díj: 12 000 Ft/fő. Az tanfolyamon elkészített terméket megkapja, vagy megrendelheti most azonnal elérhetőségemen.

A hiperbár oxigénterápiát világszerte alkalmazzák rákterápiában. Amikor oxigénnel telítődik a vérplazma, a szövetek nagyobb oxigénkoncentrációjának következtében, immun- és helyreállító folyamatok indulhatnak el. A rák és az oxigén kapcsolatáról rengeteg információ olvasható szakmai oldalakon. Rendelkezem bérelhető hiperbár oxigénkamrákkal. Ha több oxigénre van szüksége lépjen velem kapcsolatba.

Otthonában is van lehetőség személyes konzultációra 12 000 Ft, biorezonanciás állapotfelmérésre 12 000 Ft/fő, meridián állapotfelmérésre 12 000 Ft/fő. Ez esetben kiszállási díj merül fel, oda-vissza km x 200 Ft. Több információ az állapotfelmérésekről, MORA és Rife terápiáról itt.

Vegye igénybe az INGYENES 15 perces telefonos konzultációt, hogy kiderüljön igényt tart-e a szolgáltatásomra.

Egyéni konzultáció lefoglalása Kiskunfélegyházán, Magyarországon vagy a világ más részein. Hívja az alábbi telefonszámot, vagy lépjen kapcsolatba velem e-mailben. Üzenetére igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt válaszolni. Tisztelettel: Zombori Katalin – A Segítő

mongoroka

Biorezonanciás állapotfelmérés

Meridián állapotfelmérés

1988-ban készült dokumentumfilm egy 2,5 éves agydaganatos kisgyermek történetét mutatja be.

2007. augusztus 14-én az RTL Klub műsorában a mongorokával kapcsolatos beszélgetés.