+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Daganatos betegeknek

Polipok, ciszták, miómák, daganatok

- túlélés szelíd gyógymódokkal
A szerencsés emberek közé tartozom, mert azzal foglalkozhatok amit igazán szeretek. Zombori Katalin vagyok, Kiskunfélegyházán 2009 óta karitatív formában működő gyógyult és daganatos betegek önsegítő csoportját vezetem, a tagokat életmód- és táplálkozás tanácsokkal segítem. Pszichoterápia, meditáció, relaxáció egészíti ki a foglalkozásokat.

Az elmúlt 25 évben személyes érintettségemből kifolyólag a daganatos betegségeket tanulmányoztam, természetes gyógymódok alkalmazására specializálódtam. Több mint ötezer különböző daganatos beteg terápiáját segíthettem, - közöttük ma is élnek olyan hősök, akik megnyerték életük legnagyobb küzdelmét.

Gyógyító táplálkozás, makrobiotika, öt elem szerint, valamint a táplálék jin-jang jellegét meghatározva tapasztalataimmal segítem a hozzám fordulót. Örömmel tartok a táplálkozásról keleti szemléletet követő tréninget, vegetáriánus főzőtanfolyamot és kovászos kenyérsütő tanfolyamot. Az állapot és egyéni alkatra összeválogatott immunrendszert támogató egyszerű ősi étrend, valamint a gyógynövények hozzájárulhatnak a gyógyuláshoz. A gyógyító táplálkozás mellett fontosnak tartom az antioxidánsok, a szuperoxid dizmutáz, D3 vitamin fogyasztását.

Felteheti kérdéseit az info[@]kami-ker[.]hu email címen, vagy itt.

mongoroka

1988-ban készült dokumentumfilm egy 2,5 éves agydaganatos kisgyermek történetét mutatja be.

2007. augusztus 14-én az RTL Klub műsorában a mongorokával kapcsolatos beszélgetés.