+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Daganatos betegeknek

Polipok, ciszták, miómák, daganatok

- túlélés szelíd gyógymódokkal
Kiskunfélegyházán 2009 óta karitatív formában működő gyógyult és daganatos betegek önsegítő csoportját vezetem, a tagokat életmód- és táplálkozás tanácsokkal segítem. A mindennapi dolgok és események megbeszélése, pszichoterápia, meditáció, relaxáció egészíti ki a foglalkozásokat.

Az elmúlt 27 évben személyes érintettségemből kifolyólag a daganatos betegségeket tanulmányoztam, természetes gyógymódok alkalmazására specializálódtam. Több mint ötezer különböző daganatos beteg terápiáját segíthettem és jelenleg is teszem a dolgom. Örömmel kijelenthetem, hogy közöttük ma is élnek olyan hősök, akik megnyerték életük legnagyobb küzdelmét.

Az ősi gyógyító táplálkozás, makrobiotika, keleti szemléletet követő öt elem szerint, valamint a táplálék jin-jang jellegét meghatározva tapasztalataimmal segítem a hozzám fordulót. Folyamatosan tartok a táplálkozásról  tréninget, vegetáriánus főzőtanfolyamot és kovászos kenyérsütő tanfolyamot. Abban hiszek, hogy az egyéni alkatra összeválogatott immunrendszert támogató egyszerű étrend, valamint a gyógynövények hozzájárulhatnak a gyógyuláshoz.

Nem maradhat ki terápiámból az alapvető természetes antioxidánsok koncentrátum formában, SOD (szuperoxid dizmutáz), D3 vitamin, Euphorbia hirta (mongoroka), Artemisia annua (egynyári üröm), Moringa oleifera. Mindezeket én is fogyasztom, használatukról szívesen tájékoztatom.

Kérdezzen tőlem az  info[@]kami-ker[.]hu email címen, vagy itt. Üzenetére igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt válaszolni.

mongoroka

1988-ban készült dokumentumfilm egy 2,5 éves agydaganatos kisgyermek történetét mutatja be.

2007. augusztus 14-én az RTL Klub műsorában a mongorokával kapcsolatos beszélgetés.