+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Daganatos betegeknek

Polipok, ciszták, miómák, daganatok

... túlélés szelíd gyógymódokkal

Az elmúlt 27 év alatt szükségszerűen a daganatos betegségeket tanulmányoztam, miközben természetes gyógymódok alkalmazására specializálódtam. Akkoriban még kevesen voltunk "segítők" és a sikertörténeteknek gyorsan híre ment. Több mint ötezer különböző daganatos beteg terápiáját segíthettem, köztük ma is élnek olyan hősök, akik megnyerték életük legnagyobb küzdelmét.

Csak teszem a dolgom. Kiskunfélegyházán 2009-2020 között karitatív formában működő gyógyult és daganatos betegek önsegítő csoportját vezetem, a tagokat életmód- és táplálkozás tanácsokkal segítem, pszichoterápia, meditáció, relaxáció egészítette ki a foglalkozásokat.

Véleményem szerint a hagyományos rákterápia a rákgyógyításban nem elégséges. Egy olyan világban, ahol a rák diagnózisa várhatóan 2030-ra megduplázódik, az egyetlen igazi esélyünk a megelőzés. A gyógyító táplálkozás, az immunrendszer támogatás, az antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok, nyomelemek módszeres pótlása elengedhetetlen. Igény szerint makrobiotika, keleti szemléletet követő öt elem szerint, valamint a táplálék jin-jang jellegét meghatározva tapasztalataimmal segítem a hozzám fordulót.

Folyamatosan tartok csoportos és egyéni tréninget megelőzésről, méregtelenítésről, megfelelő táplálkozásról, kiegészítő terápiákról, felépülésről műtét - kemoterápia - sugárterápia után.  A bolygó három legértékesebb gyógynövényeiből (Euphorbia hirta L. (mongoroka), Artemisia annua (egynyári üröm), Moringa oleifera) készítünk kivonatot, tinktúrát, gyógykenőcsöt, gyógyszappant.

A hiperbár oxigénterápiát világszerte alkalmazzák a rákterápiában. Amikor oxigénnel telítődik a vérplazma, a szövetek nagyobb oxigénkoncentrációjának következtében, immun és helyreállító folyamatok indulnak el. A hiperbár oxigénterápia olyan módon teszi ezt, ahogy a hagyományos oxigénterápia arra nem képes, ezért nagyon fontos eszköz a rákterápia több szakaszában is.

Kérdezzen tőlem az  info[@]kami-ker[.]hu email címen, vagy itt. Üzenetére igyekszem a lehető legrövidebb idő alatt válaszolni. Tisztelettel: Zombori Katalin Természetgyógyász

mongoroka

1988-ban készült dokumentumfilm egy 2,5 éves agydaganatos kisgyermek történetét mutatja be.

2007. augusztus 14-én az RTL Klub műsorában a mongorokával kapcsolatos beszélgetés.