+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Daganatos betegeknek

Polipok, ciszták, miómák, daganatok

- túlélés szelíd gyógymódokkal

Régen, amikor a rák még ritka jelenség volt, időskori betegségnek tartották. Ma a teljes népesség 25 százalékát érinti, köztük a csecsemőket is. Mi változott az elmúlt évtizedekben? Bizonyított tény, hogy a rák drasztikus számú emelkedését a kevés testmozgás, az ülő életmód, a zsíros ételek túlfogyasztása, a talaj kimerülése, a műételek – amelyeket szemétnek nevezek, a modern ételtartósítás, az adalékanyagok, a mindent átható alacsony szintű sugárzás, a hiányállapotok, a génhibák – betegségre való fogékonyság, a környezet mérgező anyagai okozzák. Meg kell említenem azt a tényt is, hogy az embert jobban érdekli a birtoklás, mint az élete. Nem a jelenben él, hanem a múltban vagy a jövőben. Ezért olyan világot hoz létre maga körül, ahol az állandó stressz és a függőségek pusztító következményeinek feláldozza magát. (szerző: ZK)

Zombori Katalin ETI-ENKK szakmai vizsgával rendelkező természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, a gyógyító táplálkozás oktatója vagyok. Kiskunfélegyházán 2009-ben létrehoztam és tíz éven át fenntartottam egy karitatív alapon működő gyógyult és daganatos betegek önsegítő csoportját. A tagokat életvezetési tanácsokkal, gyógyító táplálkozásban alkalmazott étrendi mintákkal segítettem, pszichoterápia, meditáció, relaxáció egészítette ki a foglalkozásokat. A Covid világjárvány vetett véget a csoportmunkának és azóta egyéni foglalkozásokat tartok.

Családom kórtörténetében halmozottan előfordult a rák, amiért tudatosan már húsz éves koromban a daganatok kialakulása és alternatív gyógymódjai iránt kutattam. Az elmúlt 30+ évben az egészségnevelés, táplálkozástudomány, gyógynövények, légzésterápia, oxigénterápia az életem részévé vált.

Személyes vagy online tanácsadáson megtanítom a gyógyulás művészetét. Ez a tudás nem kisajátítható, minden ember rendelkezik öngyógyító képességgel és minden ember csakis saját maga gyógyítója lehet. Azonban a tudást minden nap fejleszteni szükséges elméleti és gyakorlati szinten egyaránt.

1987-ben egyéni vállalkozóként kezdtem, majd 1998-ban megalapítottam a KAMI-Ker Kft-t, amelynek kereteiben nyújtom a szolgáltatásaimat. Ez a munkám és egyben a hivatásom is. Kiskunfélegyházi székhelyemre bejelentkezést követően van lehetőség találkozásra, illetve külső helyszínen, akár saját otthonában is felkeresem.

A választott terápiák során nem alkalmazok mesterséges anyagokat, csak a természet kínálta lehetőségeket mutatom meg. Aki nem halogatja a gyógyulást, nem várja meg az előrehaladott vagy a végső stádiumot, – jobb esélye lehet a túlélésre. Időben keressen, ha szeretné elkezdeni, rendszeresen ismételni és a megfelelő ideig végezni a tanulást. Különleges növényeimből, mint Euphorbia hirta – Mongoroka, Artemisia annua, Moringa oleifera szárított ömlesztett, őrleményt, tinktúrát, olajos kivonatot, kenőcsöt készítünk.

Az alábbi szolgáltatásokkal állok rendelkezésre:
Állapotfelmérés  24 000 Ft.
Vitaminszint vizsgálat  mérési pontoktól függően, díja: 3 000 – 30 000 Ft/alkalom.
Egyéni konzultáció és tanácsadás Kiskunfélegyházán: díja: 20 000 Ft/óra, külső helyszínen 20 000 Ft/óra + kiszállási költség.
Személyes gondoskodás akár 0-24 órás felügyelettel, megállapodás alapján.
Hiperbár oxigénterápia bérlés díja: 50 000 Ft/60 perc.
Hiperbár oxigénkamra értékesítés. Készletről azonnal elvihető komplett hiperbár rendszerekre kérjen árajánlatot az űrlap kitöltésének segítségével.
Hiperbár oxigénkezeléshez terápiás terv, szakértői tanácsadás. Árajánlat alapján.
Egyénre szabott 18 hetes kalóriaszükséglet terv, az ideális súly elérése érdekében, (életkor, testsúly, nem, napi aktivitás) információk alapján, díja 90 000 Ft.
Egyénre szabott 7 napos gyógyító táplálkozási terv, daganat típusa, egyéb betegség, ételérzékenység, táplálkozási étrendje alapján, (pl. mindenevő, vegetáriánus vagy vegán, makrobiotikus, ketogén), díja 140 000 Ft.
Képzésemen az alultápláltság elkerülését segítő természetes ételek készítését tanítom, 2 óra foglalkozás díja 24 000 Ft/fő. Gyakorlati munkához minden alapanyagot és eszközt biztosítok. Külső helyszínen is megoldható az oktatás.
Tiszta, természetes, teljes értékű, változatos, komplex, feltöltő, erősítő, növényi, könnyen emészthető, jól felszívódó, szilárd, egyszerűen szállítható, energiabombák, komplex tápláló szeletek, nasifalatok,  fehérjekekszek rendelhetők.

A konyhában orvosi fémből készült edényeket használok. Ismerje meg Ön is a titán termékeket.
Létrehoztam a Táplálkozás rák esetén nyilvános Facebook oldalt, ahol mindenki számára elérhető hasznos tartalmakat teszek közzé ingyenesen. Lehetősége van csatlakozni az Egészségőrzők Facebook csoportba.

mongoroka

Vitaminszint vizsgálat

Meridián állapotfelmérés

1988-ban készült dokumentumfilm egy 2,5 éves agydaganatos kisgyermek történetét mutatja be.

2007. augusztus 14-én az RTL Klub műsorában a mongorokával kapcsolatos beszélgetés.