+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Oxigénfejlesztő

Oxigénterápia - Lélegezzen tiszta oxigént, jót tesz az egészségének!

A környezeti levegő oxigénkoncentrációja változik. Bolygónk keletkezésekor a légköri oxigén több mint 60% volt. Amikor Joseph Priestley (1733–1804) angol kémikus 1774-ben felfedezte az oxigénmolekulát az atmoszférában 38% oxigéntartalom volt mérhető, ma ez az érték mindössze 21%.

Az oxigén mindvégig az élet alapfeltétele marad. Az evolúció során alkalmazkodtunk a megváltozott körülményekhez, azonban számolni kell az oxigéntartalom további csökkenésével. A szövetek regenerációjához több oxigénre van szükség, ezért az oxigénfejlesztő használata az otthoni oxigénkezelés legelterjedtebb módja. Az oxigénfejlesztő a szoba levegőjét makroszkópos szűrővel tisztítja meg a szennyeződésektől, majd a levegő nitrogénjét, a szénhidrogéneket és a vízpárát megkötve nagy koncentrációjú 90-95%-os, percenként 5-10 liter oxigént állít elő.

Oxigénterápia akkor szükséges, ha a PaO2 (parciális oxigénnyomás) kisebb mint 60 Hgmm vagy az SaO2 (oxigéntelítettség) kisebb mint 90%. Egyedül az oxigén képes kezelni a hypoxiát az oxigénhiányos állapotot. Magas koncentrációjú oxigén segített Cluster-fejfájás, migrén, COPD, tüdőfibrózis, asztma, alvási apnoe, szív- érrendszeri betegség, stroke esetén. Oxigén belégzéssel megelőzhető a légzési és keringési elégtelenség kialakulása, illetve a tünetek is jelentősen enyhülhetnek.

Oxigénfejlesztő készülékeink orvostechnikai tanúsítással rendelkeznek. Rendszeres karbantartás és teljesítmény ellenőrzés mellett 24 órában folyamatos működésre képesek a legmagasabb oxigénkoncentrációt biztosítva. Oxigénterápiában, légzésterápiában több mint húsz év tapasztalattal rendelkezünk és legjobb tudásunkkal segítünk.

Díjtalan tanácsadás alkalmával elmondjuk, hogy a világban és a hazánkban elérhető egyéb oxigénfejlesztők esetében mire érdemes odafigyelni, amikor készüléket választ, és mit nem ajánlott használni.

Oxigénfejlesztő bérlésre vonatkozó igényeket várakozási idő nélkül teljesítjük. Vásárlás esetén kérjen díjtalan szakmai tanácsot és árajánlatot. Legyen a biztonság Önnek is fontos! Tartsa ellenőrzése alatt véroxigénszintjét!

Bérlés: 15 000 Ft / nap (kaució: 150 000 Ft)
A bérleti díj tartalmazza:
a kiválasztott oxigénfejlesztő készüléket
orrszondát vagy maszkot
személyre szabott kezelési tervet
ingyenes házhoz szállítást minimum 30 nap bérlés esetén
várakozási idő nélkül azonnal átveheti a készüléket
telefonos tanácsadást, háttértámogatást a bérlési idő alatt
rugalmas megoldásokat minden helyzetre…