+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Oxigénfejlesztő

Életmentő oxigénterápia

Az oxigénhiány csak oxigénnel kezelhető, nem lehet semmi mással helyettesíteni. Az oxigénpótlás bizonyítottan előnyös tartós oxigénhiány, COPD-ben vagy más tüdőbetegségben, szívelégtelenségben szenvedők számára, Cluster-fejfájás, migrén, tüdőfibrózis, cisztás fibrózis, tüdőgyulladás, súlyos asztma, alvási apnoe, stroke, krónikus sebek, felfekvések esetén.

A kiegészítő oxigénterápia elsődleges célja a légzés képességének javítása, de ennél sokkal többet tesz. Annak ellenére, hogy ez csak egy gáz, az orvosi oxigén valójában hatékony gyógyszer, amely hatással van mind az agy, a szív- és érrendszerre, mind a tüdejére. Az oxigénterápia egy hatékony módszer arra, hogy minél több oxigén áramoljon át a testén, amikor a tüdeje nehezen képes önmagában hatékonyan funkcionálni. Az oxigénterápia végső célja pedig a vér oxigéntelítettségének egészséges szinten tartása, megakadályozhatja a különféle súlyos egészségi állapotokat, beleértve a légzési elégtelenséget, a szívrohamot, a demenciát és akár a halált is.

Bemutatjuk a legmegbízhatóbb oxigént előállító gépet, amit 24/7 használatra terveztek

Az első és legfontosabb információ, hogy gépeink orvosi minősítéssel rendelkeznek. Noha az oxigénberendezések működési kapacitásukban és áraikban különböznek, a készülékeink semmilyen tekintetben nem hasonlíthatók a piacot elárasztott kínai szerkezetekhez.

Az oxigénfejlesztőnk adszorpciós elven működik, a helység levegőjéből állítja elő a 95%-os oxigént. Több szűrőn halad át a levegő, melyből szétválasztja az oxigént a többi gáztól, ezt követően már csak az oxigén áthaladását teszi lehetővé. A páciens orr kanülön vagy oxigénmaszkon lélegzi be a tiszta oxigént. A gép mérete 70 x 40 x 30 cm, súlya 25 kg, zajszint 52dB, normál hálózati áramról működik. Az oxigént előállító gép helyettesítheti az oxigénpalackot, nincs szükség oxigénszállításra és oxigéntöltésre. A mai csúcstechnológiával készült gépek könnyűek, zajmentesek, energiatakarékosak és soha nem fogy el az oxigén. 

Az oxigénfejlesztőnket egyszerű és könnyű használni, miközben állandó terápiás oxigént állít elő. Azonban minden életmentő gép a szakszerű üzemelés mellett is szigorú karbantartást, szervizelést igényel. Gondoljon arra, hogy az élethez szükséges tiszta oxigént juttat a tüdőbe, nem elég az, hogy ezt egy új géppel tegye meg. Ezért a szűrők állapota a gép teljesítményének és az oxigén minőségének ellenőrzése a legfontosabb prioritás.

Az oxigénfejlesztő tervezése során fontos szempont volt, hogy a legnagyobb kihívást jelentő extrém környezetben is működjön, és éveken át folyamatos megbízható minőségű oxigént termeljen. Ez a készülék ideális választás otthoni és mobil környezetben történő használatra. Nem okoz gondot megszokni a kiegészítő oxigén hosszú távú alkalmazását, mert ennek a terápiának az előnyei messze felülmúlják a költségeket. Gondoljon az oxigénterápiára úgy, mint amely segíthet fenntartani a szükséges erőt és mobilitást, hogy a legtöbbet hozza ki életéből.

Oxigénterápiában, légzésterápiában több mint húsz év tapasztalattal rendelkezünk. Oxigénfejlesztő bérlésre vonatkozó igényeket várakozási idő nélkül teljesítjük. Amennyiben készüléket szeretne vásárolni a legjobb döntés ha azt cégünknél teszi meg. Kérjen díjtalan szakmai tanácsot és árajánlatot.

Kapcsolatba lépek

Várjuk megrendelését. Lélegezzen orvosi tisztaságú oxigént, közben tartsa ellenőrzése alatt véroxigénszintjét.

Bérlés: 30 000 Ft / nap (kaució: 300 000 Ft)
A bérleti díj tartalmazza:
a kiválasztott oxigénfejlesztő készüléket
orr kanült vagy oxigénmaszkot
személyre szabott kezelési tervet
ingyenes házhoz és vissza szállítást, továbbá NINCS kaució minimum 30 nap bérlés esetén
várakozási idő nélkül azonnal átveheti a készüléket
telefonos tanácsadást, háttértámogatást a bérlési idő alatt
rugalmas megoldásokat minden helyzetre…