+36 (20) 548 7980 | +36 (76) 431 510 | info[@]kami-ker[.]hu | | Magyar | English | Deutsch

Oxigénfejlesztő

Oxigénterápia - Lélegezzen tiszta oxigént, jót tesz az egészségének!

A környezeti levegő oxigénkoncentrációja változik. Bolygónk keletkezésekor a légköri oxigén több mint 60% volt. Amikor Joseph Priestley (1733–1804) angol kémikus 1774-ben felfedezte az oxigénmolekulát az atmoszférában 38% oxigéntartalom volt mérhető, ma ez az érték mindössze 21%.

Az oxigén mindvégig az élet alapfeltétele marad. Az evolúció során alkalmazkodtunk a megváltozott körülményekhez, azonban számolni kell az oxigéntartalom további csökkenésével. A szövetek regenerációjához több oxigénre van szükség, ezért az oxigénfejlesztő használata az otthoni oxigénkezelés legelterjedtebb módja. Az oxigénfejlesztő a szoba levegőjét makroszkópos szűrővel tisztítja meg a szennyeződésektől, majd a levegő nitrogénjét, a szénhidrogéneket és a vízpárát megkötve nagy koncentrációjú 90-95%-os, percenként 5-10 liter tiszta oxigént állít elő.

Oxigénterápia akkor szükséges, ha a PaO2 (parciális oxigénnyomás) kisebb mint 60 Hgmm vagy az SaO2 (oxigéntelítettség) kisebb mint 90%. Egyedül az oxigén képes kezelni a hypoxiát az oxigénhiányos állapotot. Magas koncentrációjú oxigén segíthet Cluster-fejfájás, migrén, COPD, tüdőfibrózis, asztma, alvási apnoe, szív- érrendszeri betegség, stroke esetén. Oxigén belégzéssel megelőzhető a légzési és keringési elégtelenség kialakulása, illetve a tünetek is jelentősen enyhülhetnek.

Oxigénfejlesztő készülékeink orvostechnikai tanúsítással rendelkeznek. Rendszeres karbantartás és teljesítmény ellenőrzés mellett 24 órában folyamatos működésre képesek a legmagasabb oxigénkoncentrációt biztosítva. Oxigénterápiában, légzésterápiában több mint húsz év tapasztalattal rendelkezünk, a legjobb tudásunkkal segítünk.

Kapcsolatba lépek

Oxigénfejlesztő bérlésre vonatkozó igényeket várakozási idő nélkül teljesítjük. Ha készüléket szeretne vásárolni kérjen díjtalan szakmai tanácsot és árajánlatot. Legyen a biztonság Önnek is fontos. Tartsa ellenőrzése alatt véroxigénszintjét.

Bérlés: 15 000 Ft / nap (kaució: 150 000 Ft)
A bérleti díj tartalmazza:
a kiválasztott oxigénfejlesztő készüléket
orrszondát vagy maszkot
személyre szabott kezelési tervet
ingyenes házhoz szállítást minimum 30 nap bérlés esetén
várakozási idő nélkül azonnal átveheti a készüléket
telefonos tanácsadást, háttértámogatást a bérlési idő alatt
rugalmas megoldásokat minden helyzetre…